viernes, 15 de noviembre de 2013

Movemaker surf








Com podem veure, aquest vídeo ens mostra un seguit d'imatges mostrant-nos, d'una manera molt resumida, la història del surf. Al principi, hi ha un seguit d'imatges antigues on apareixen models de taules fetes de fusta molt simples, llargues i amples per aconseguir una gran estabilitat. 
A mida que va avançant el vídeo, van apareixent diferents personatges importants, com ara Jack o'neill, que va ser el creador dels neoprens. Tot i que al principi va ser molt criticat, no va tardar gaire en tenir un gran èxit. Aquest personatge apareix amb una transició impactant, el mateix efecte que va causar en el surf. Després d'aquest, comencen a aparèixer surfers que han marcat un abans i un després, com ara Bethany Hamilton, una noia que només amb 12 anys va ser víctima d'un atac de tauró, on va perdre un braç, però això no va ser motiu perquè abandonés el surf. Tot i haver patit aquest accident, amb perseverança i molt d'esforç, va tornar a ser campiona del món. La seva millor amiga, Alana Blanchard, també és un personatge destacat. Per representar aquesta amistat he utilitzat una transició en forma de cor.  Pel que fa al sexe masculí, no podia faltar en Kelly Slater. Aquest, ha estat diverses vegades campió del món. És conegut mundialment ja que ningú, en tota la història del surf, ha pogut aconseguir tants premis i primers llocs. Un altre personatge important és Gabriel Medina, un surfer jove amb molta iniciativa.
Per últim, al final del vídeo apareix una fotografia meva i del meu pare on mostra que jo des de petita he estat relacionada amb el món del surf, ja que la meva família sempre n'ha format part.

Com a conclusió, cal destacar que aquest vídeo consta de la combinació d'imatges i música, acompanyat d'algunes transicions. Fer aquest vídeo a partir de movemaker no m'ha suposat cap dificultat ja que a primària ja ens van ensenyar a utilitzar-lo. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario